torsdag 7 oktober 2010

Vecka 43 inleds det stora projektet!
Här på bloggen kommer föräldarna Lindesvärds liv under 6 hälsosamma veckor att presenteras! :) Det kommer bli ett väldigt äventyr och vi får se om det fortfarande är världsfred hemma i Lindesvärds huset efter projektet eller om tredje världskriget har brutit ut! Under 6 veckor kommer föräldrarna, Karin och Claes få veckoplaneringar som innehåller allt de skall äta till frukost, lunch och middag samt smarriga mellanmål! Utöver detta kommer de att få träna, motionera och allmänt leva ett ännu mera aktivt liv!

Det Största syftet med projektet är att de skall vänja sig vid att äta mer hälsosam mat som de förhoppningsvis dessutom kommer att lyckas vänja sig vid och kunna använda sig av även efter att hela projeketet har tagit slut. De ska lära sig "hälsovett" Som att skippa buljongtärningen och iställer göra en egen hemmagjord. Lära sig att ha rätt basmat hemma i skåpen, kylen, frysen och lära sig att alltid kunna trolla ihop något hälsosamt för att kroppen skall må bra. Mamma och Pappa kommer att få utföra olika träningstester som kommer att visa en (förhoppningsvis) gradvis förbättring under de 6 veckorna!
Jag kommer under hela projektets gång att berätta om hur det går för våra två tappra försökskaniner, vilka recept och träningsmetoder vi använder oss utav. Dessutom kommer det varje dag att uppdateras med häsloråd, motiveringstips, allmänblidning om vår kropp och hälsa där jag ska försöka inspirera så många som möjligt att själva vilja ta del av dessa 6 veckor av mat och träningsäventyr!

Vi får se hur det hela går! Många nya recept och mycket träningsverk kommer att få upplevas om inte annat! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar